Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

2e hands auto Drenthe

Overweegt u een 2dehands auto te kopen in de omgeving van Drenthe, dan betaalt u een flink bedrag minder voor een auto die slechts een paar jaar gebruikt is. Bij Autobedrijf Jaap Dik vindt u een voortdurend wisselend aanbod, waardoor u een zeer ruime keuze heeft uit merken en modellen. Bovendien bieden wij op al onze tweedehands voertuigen een garantie van 3 maanden, uit te breiden tot maar liefst 6 maanden.

Waarom een 2dehands auto kopen?

Kiest u voor een van de aantrekkelijk geprijsde tweedehands auto’s in ons assortiment, dan kunt u voor het bedrag dat u aan een nieuwe auto kwijt zou zijn zomaar in een hoger segment terecht. Of u kunt natuurlijk besparen op de aanschaf van een gelijkwaardige auto. Bovendien is niet alleen de aanschaf van een tweedehands auto voordeliger, maar ook zijn de afschrijvingskosten en verzekeringspremie van een gebruikte auto lager.

Een ruim aanbod occasions van diverse merken

Bij ons vindt u occasions van alle merken, van ex-lease auto tot jong gebruikte auto. Alle auto’s zijn voorzien van een volledige onderhoudsgeschiedenis. Kijk gerust rond in ons online assortiment waar de occasions worden uitgelicht aan de hand van een uitgebreide beschrijving voorzien van foto’s en videomateriaal. Kom vervolgens de aantrekkelijke Citroën occasion of sportieve Audi occasion bij ons in Drenthe bekijken alvorens u besluit over te gaan tot de aankoop.

Autobedrijf Jaap Dik voor de aankoop van uw tweedehands auto

Bij Autobedrijf Jaap Dik kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van een 2dehands auto in Drenthe, maar ook voor het inruilen van uw oude auto. Bovendien beschikken wij over een compleet uitgeruste werkplaats voor het onderhoud en de APK keuring van uw auto. Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs in onze showroom van maandag tot en met zaterdag tijdens kantooruren. Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust