Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

2e hands auto kopen Drenthe

Bent u op zoek naar een voordelige auto, overweeg dan ook eens een occasion. Want een 2e hands auto is aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe variant. Daardoor kunt u of geld besparen op de aankoop van uw auto, of voor hetzelfde bedrag een auto uit een hoger segment uitzoeken. Autobedrijf Jaap Dik helpt u met de aanschaf van uw 2e hands auto in Drenthe. 

 

 

Occasions
 

 

De voordelen van een 2e hands auto

Naast de lage prijs zijn er nog meer voordelen die het kopen van een occasion met zich meebrengt. Zo is in de meeste gevallen de verzekeringspremie van een 2e hands auto lager dan van een nieuwe auto. Vaak heeft u aan een minder uitgebreide verzekeringen zonder tal van aanvullingen genoeg. Bovendien zijn ook de afschrijvingskosten van de auto lager. De grootste afschrijvingen van de auto zijn al achter de rug, waardoor de auto dan ook voor een lage prijs gekocht kan worden. 
 

Een betrouwbare 2e hands auto

Bij autobedrijf Jaap Dik garanderen wij u bovendien een transparante onderhoudsgeschiedenis van de auto die u koopt. Ook leveren wij onze occasions vrijwel direct, waardoor u niet wekenlang op vervoer hoeft te wachten. Uw oude auto inruilen kan ook, voor een indicatie van de waarde kunt u hiervoor op onze website kijken. Daar vindt u ook een overzicht van al onze 2e hands auto’s, van Audi occasion tot Volkswagen occasion. Dit aanbod is niet alleen zeer uitgebreid, maar wordt ook regelmatig aangevuld. 
 

Autobedrijf Jaap Dik te Drenthe

Autobedrijf Jaap Dik is gevestigd in Drenthe en aangesloten bij Bovag. U mag dan ook de bijbehorende service en deskundigheid van ons verwachten. Zo kunt u op onze expertise vertrouwen bij het beoordelen van de occasions die wij inkopen, zodat u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar een betrouwbare auto. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website, zodat wij u zo spoedig mogelijk verder kunnen helpen.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust