Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Benzine auto kopen Assen

Wilt u een tweedehands benzineauto kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen. Wij verkopen vele verschillende benzineauto’s van hoge kwaliteit, uiteraard van de beste automerken.

Bekijk ons aanbod

De voordelen van een benzine auto

Het aanschaffen van een benzineauto brengt enkele voordelen met zich mee. Ten eerste is de wegenbelasting voor deze voertuigen lager dan de wegenbelasting voor voertuigen op diesel. Daar komt nog bij dat de aanschafprijs van benzineauto’s ook lager is dan de aanschafprijs van diesel voertuigen. 

Tot slot stoten benzineauto’s ook minder fijnstof en stikstofoxiden uit dan dieselauto’s. Dit betekent simpelweg dat deze voertuigen beter zijn voor het milieu.

Benzineauto’s van hoge kwaliteit

Autobedrijf Jaap Dik verkoopt tweedehands benzineauto’s van hoge kwaliteit. Het gaat om voertuigen van topmerken, die stuk voor stuk uitvoerig nagekeken zijn in onze werkplaats. Door de voertuigen zelf na te kijken, weten we precies wat we verkopen en kunnen we u garanderen dat we hoge kwaliteit verkopen. Koopt u een benzineauto uit onze showroom, dan weet u simpelweg zeker dat u een goede investering doet.

Nieuwsgierig? Kom naar onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de benzineauto’s die wij verkopen? Kom dan naar onze showroom. Hier kunt u uiteraard ook een of meerdere proefritten maken. Wilt u ons aanbod benzine occasions eerst online bekijken? Dan is dit ook zeker mogelijk, want al onze benzineauto’s staan ook in ons online aanbod. 

Heeft u een vraag over een van de auto’s op onze website of wilt u meer weten over onze werkplaats, het inruilen van uw voertuig of onze kwaliteitsgarantie? Neem dan contact met ons op. Dit kan uiteraard telefonisch, maar ook door een mail te sturen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust