Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!


Benzine auto kopen Drenthe


Op een aantal zeer zuinige kleine auto’s na bent u altijd een stuk goedkoper uit wanneer u uw auto tweedehands koopt. Dankzij lagere afschrijvingskosten, een lagere verzekeringspremie en in het geval van zakelijk gebruik ook een lagere bijtelling scheelt een occasion niet alleen een hoop in aanschaf. Goedkoop een benzine auto kopen doet u bij Autobedrijf Jaap Dik te Drenthe.
 

Rijd voordeliger dan met een leaseauto


Het is niet alleen goedkoper om een tweedehands auto te kopen ten opzichte van een nieuwe auto. De aankoop van een occasion is tevens veel voordeliger dan leasen en doordat u zelf de eigenaar bent kunt u van auto wisselen wanneer u maar wilt. U kunt dan ook uw huidige auto eenvoudig inruilen tegen een tweedehands benzine auto van merken zoals Peugeot en Toyota. Occasions in verschillende uitvoeringen, van 4-deurs tot SUV of stationwagon. Ons ruime aanbod wisselt bovendien voortdurend, zodat u altijd wel een passende auto bij ons vindt.
 

Uitstekende kwaliteit occasions bij uw Bovag dealer


Autobedrijf Jaap Dik zorgt voor een gedegen inspectie van de ex-lease auto’s en andere occasions die door ons worden ingekocht. Alle 2dehands auto’s zijn voorzien van een volledige onderhoudsgeschiedenis. Naast de garantie van 3 maanden kunt u er bij ons voor kiezen om deze te verlengen tot een half jaar garantie. Als erkende Bovag dealer hebben wij een trouwe klantenkring ontwikkeld die niet alleen voor de aankoop van een 2dehands auto, maar ook over regelmatig onderhoud bij ons terecht kunnen.
 

Autobedrijf Jaap Dik te Assen, Drenthe


Een benzine auto kopen in Drenthe doet u vertrouwd bij Autobedrijf Jaap Dik te Assen. Online kunt u ons aanbod occasions aan de hand van een uitgebreide beschrijving en foto’s eenvoudig bekijken en vervolgens een afspraak maken via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ons altijd geheel vrijblijvend bellen tijdens kantooruren en op zaterdagen via 0592 - 34 57 93. Wij zullen u dan helpen bij de keuze voor een occasion die voor u gemaakt is.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust