Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Ex lease auto Assen

Een leasecontract heeft altijd een bepaalde looptijd, bijvoorbeeld van 1 jaar, 2 jaar of 5 jaar. Is de looptijd van het contract voorbij, dan wordt de leaseauto weer ingeleverd. Vervolgens kan deze niet meer aangeboden worden als leaseauto, want alleen nieuwe voertuigen worden aangeboden met een leasecontract. Waar deze voertuigen dan eindigen? In de showroom van Autobedrijf Jaap Dik, waar u naast standaard occasions ook ex lease auto’s tegenkomt.

Bekijk occasions

Waarom een ex lease auto?

Autobedrijf Jaap DikEr zijn enkele voordelen verbonden aan het aanschaffen van een voormalige leaseauto. Het belangrijkste voordeel van dit voertuig, is dat het voertuig slechts korte tijd gebruikt is. Dit kan een 5 jaar zijn, maar het kan ook een periode van 2 jaar betreffen. Koopt u een voormalige leaseauto, dan weet u zeker dat dit voertuig zo goed als nieuw is. 

Daarnaast is een voormalige leaseauto altijd een voertuig van een gerenommeerd merk. Alleen de beste voertuigen worden namelijk geleased en uiteindelijk verkocht als occasion. Bij Autobedrijf Jaap Dik in de showroom vindt u bijvoorbeeld enkel voertuigen van merken als BMW, Audi, Volkswagen en Citroën

Voormalige leaseauto kopen? Kom langs in de showroom

Wilt u een voormalige leaseauto kopen, om van bovenstaande voordelen te profiteren? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Assen. Hier kunt u al onze occasions bekijken en eventueel ook enkele proefritten maken. Wilt u ons aanbod occasions eerst online zien, zodat u weet voor welke voertuigen u precies naar de showroom komt? Neem dan een kijkje op onze website.

Meer weten over ons aanbod voormalige leaseauto’s of over een specifieke occasion op onze website? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook door een mail te sturen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

Meer weten?

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust