Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Auto met garantie kopen

Gaat u een auto met garantie kopen, denk dan ook eens aan een occasion. Hiermee bespaart u op de aankoopprijs én de afschrijvingskosten en levert u niet in op zekerheid. Want bij Autobedrijf Jaap Dik ontvangt u 3 maanden standaard garantie op uw occasion, uit te breiden naar 6 maanden garantie. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zekerheid met 3 tot 6 maanden auto garantie

De occasions van Autobedrijf Jaap Dik worden door onze ervaren monteurs voor de inkoop grondig gecontroleerd. Daarnaast zijn ze voorzien van een volledige onderhoudsgeschiedenis. Hierdoor kunnen wij u de kwaliteit van onze occasions garanderen. Wij bieden u dan ook 3 maanden standaard garantie en 6 maanden uitgebreide garantie aan op al onze occasions vanaf € 4.500,- met minder dan 200.000 kilometer op de teller. Ook na de garantieperiode helpen wij u graag tegen een sterk gereduceerd tarief wanneer er onverhoopt reparatie nodig mocht zijn. 

Autobedrijf Jaap Dik

BOVAG garantie op uw nieuwe occasion

Met een BOVAG garantie van Autobedrijf Jaap Dik bent u verzekerd van garantie waarvan de voorwaarden zijn afgestemd op de ANWB en Consumentenbond. Dit geeft u extra zekerheid ten opzichte van een gewone verzekering. Uw occasion wordt kosteloos hersteld als zich op de onderdelen die in de garantie zijn opgenomen gebreken voordoen, die niet waarneembaar waren tijdens de verkoop. Hiermee zijn zowel de arbeidsuren als de nodige onderdelen gedekt. 

Onze auto garantie en andere services

Wilt u graag meer informatie over onze garantiepakketten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen voor een occasion? Vul dan direct het contactformulier even in, of bel ons vrijblijvend via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Ook voor uw jaarlijkse APK-keuring en een kleine of grote onderhoudsbeurt kunt u terecht in onze volledig uitgeruste werkplaats. Wij zien u graag terug bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen.

Neem contact met ons op Bekijk onze occasions

 

 

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust