Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

BOVAG garantie op uw occasion

Een occasion met BOVAG garantie koopt u bij Autobedrijf Jaap Dik. Kies voor 3 maanden standaardgarantie of 6 maanden uitgebreide garantie op uw tweedehands auto. Hierdoor bent u 3 tot 6 maanden verzekerd van veilig rijden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een voordelige occasion met uitgebreide BOVAG garantie

De occasions die wij met uitgebreide BOVAG-garantie verkopen worden tot 6 maanden na aankoop kosteloos door ons hersteld, mochten zich gebreken voordoen die niet te zien waren op het moment van de verkoop. Het gaat hierbij zowel om de nodige onderdelen als om de arbeidsuren. Onze occasions zijn overigens grondig gecontroleerd door onze ervaren automonteurs alvorens wij ze u ten verkoop aanbieden. Ook zijn ze voorzien van volledige onderhoudsgeschiedenis.

Autobedrijf Jaap Dik

Garantie op occasions tot 200.000 km

Wij kunnen u deze BOVAG-garantie aanbieden voor auto’s met een verkoopwaarde van meer dan € 4.500,-, die minder dan 200.000 kilometer hebben gereden. Dit geld ook voor de standaard garantie van 3 maanden, waarbij u garantie krijgt op de motor, versnellingsbak, differentieel en stuurinrichting en profiteert van een nieuwe APK, controle van de distributieriem en vloeistofcontrole. Een uitgebreide garantie is uitgebreid met garantie op onder andere het koel-, brandstof-, veiligheids- uitlaat- en elektrisch systeem. Ook krijgt u garantie op de elektrische accessoires en wordt de auto voorzien van een kleine onderhoudsbeurt. 

Kom naar autobedrijf Jaap Dik voor uw occasion met garantie

Naast occasions met BOVAG garantie kunt u bij Autobedrijf Jaap Dik ook terecht voor onderhoud en de jaarlijkse APK-keuring in onze volledig uitgeruste werkplaats. Daarnaast is er de mogelijkheid uw huidige auto in te ruilen op een van onze occasions. Neem voor meer informatie direct contact met ons op, of bel vrijblijvend naar telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij helpen u graag veilig de weg op.

Neem contact met ons op Bekijk onze occasions

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust