Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

BOVAG garantie op uw tweedehands auto

Koopt u een tweedehands auto met BOVAG garantie, dan heeft u de zekerheid van een kwalitatieve occasion waarmee u veilig de weg op kunt. Autobedrijf Jaap Dik biedt u 3 tot 6 maanden BOVAG-garantie op alle occasions. Zo koopt u de auto waarnaar u op zoek bent tegen een scherpe prijs, met garantie. 

Neem direct contact op 

Zekerheid bij Autobedrijf Jaap Dik

De voorwaarden van een BOVAG-garantie bij Autobedrijf Jaap Dik zijn afgestemd op die van de ANWB en de Consumentenbond. Zo heeft u extra zekerheid bij de aankoop van uw occasion. Voor de inkoop van uw occasion wordt deze door ons bovendien grondig gecontroleerd door onze ervaren monteurs. Al onze occasions zijn voorzien van een volledige onderhoudsgeschiedenis, zodat u weet wat u koopt. Met een BOVAG garantie van 3 of 6 maanden gaat u zeker de weg op. 

Werkplaats Jaap Dik Autos

Wat houdt een BOVAG-garantie in?

Een BOVAG-garantie houdt in dat uw auto 3 tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich bij bepaalde onderdelen zoals de motor of versnellingsbak problemen voordoen die bij aankoop niet zichtbaar waren. Dit houdt zowel de reparatie als de arbeidsuren in en dekt gebreken die er al waren tijdens de aankoop van de auto of die door normaal gebruik van de occasion zijn ontstaan. U kunt kiezen voor een standaard garantie met nieuwe APK van 3 maanden of een uitgebreide garantie met nieuwe APK en kleine onderhoudsbeurt van 6 maanden. 

3 tot 6 maanden BOVAG garantie

Wilt u meer informatie over de standaard en uitgebreide garantie bij Autobedrijf Jaap Dik? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten zoals onderhoud en de jaarlijkse APK-keuring in onze volledig uitgeruste werkplaats? Neem dan contact met ons op, of bel ons vrijblijvend via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij garanderen graag de kwaliteit van onze occasions.

Neem contact met ons op Bekijk onze occasions 

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust