Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Wat is BOVAG garantie?

BOVAG garantie geeft u extra garantie ten opzichte van een gewone garantie van de garage. Hiermee kunt u namelijk ook bij BOVAG terecht wanneer problemen niet naar behoren opgelost worden. Omdat Autobedrijf Jaap Dik achter zijn occasions staat, die voor inkoop grondig worden gecontroleerd en een volledige onderhoudsgeschiedenis beschikken, bieden wij u graag BOVAG-garantie aan op al onze occasions met een verkoopwaarde van meer dan €4.500,- en minder dan 200.000 km op de teller. 

Bekijk onze occasions

Wat u mag verwachten van een BOVAG garantie

De voorwaarden van de BOVAG garantie is afgestemd met de ANWB en Consumentenbond, zodat u naar behoren gedekt bent tegen problemen in de eerste 3 tot 6 maanden na aankoop van uw auto. Onder de uitgebreide garantie van 6 maanden die onder de BOVAG-garantie valt, vallen uw motor, versnellingsbak, differentieel, stuurinrichting, remmen, brandstof-, koel-, uitlaat-, veiligheids- en elektrisch systeem. Ook problemen met de airconditioning exclusief vulling en de elektrische accessoires worden gratis verholpen bij problemen in de garantieperiode. Bovendien krijgt u een nieuwe APK en een kleine beurt bij dit garantiepakket. Mocht u na deze 6 maanden BOVAG-garantie problemen krijgen met uw auto, dan helpen wij u ook dan graag tegen een sterk gereduceerd tarief. Autobedrijf Jaap Dik verkoopt kwalitatieve en betrouwbare occasions en levert u graag de bijbehorende garantie

Autobedrijf Jaap Dik

Showroom Jaap Dik

BOVAG-garantie bij Autobedrijf Jaap Dik

Bij Autobedrijf Jaap Dik kunt u ook uw huidige auto inruilen op een van onze aantrekkelijke occasions met BOVAG-garantie. Naast de nieuwste occasions kunt u bij ons terecht voor klein en groot onderhoud en een APK-keuring in onze professioneel uitgeruste werkplaats. Wilt u graag meer informatie over onze BOVAG-garantie of een van de andere services? Vul dan ons contactformulier in, of bel ons via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij helpen u graag met een kwalitatieve en betrouwbare occasion naar wens.

Neem contact met ons op Bekijk onze garantievoorwaarden

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust