Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Wat kost een BOVAG garantie?

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke occasion met BOVAG garantie? Dan hoeft u ook hiervoor niet teveel te betalen. Niet alleen koopt u een occasion tegen een scherpe prijs, ook voor de BOVAG-garantie betaalt u bij Autobedrijf Jaap Dik nooit teveel. Wilt u graag weten wat een dergelijke garantie kost, dan leest u hieronder onze aantrekkelijke tarieven.

Neem direct contact met ons op 

De prijzen van onze garantiepakketten

Autobedrijf Jaap Dik biedt u twee verschillende pakketten: onze standaard garantie van 3 maanden en de uitgebreide garantie van 6 maanden. Laatstgenoemde is de BOVAG garantie en heeft een bredere dekking. Hierdoor is niet alleen de motor, versnellingsbak, differentieel en stuurinrichting gedekt, maar ook de remmen, airconditioning, elektrische accessoires, het brandstof-, veiligheids-, uitlaat-, koel- en elektrisch systeem. Mocht een van deze onderdelen binnen 6 maanden gebreken vertonen die niet zichtbaar waren bij aankoop, dan worden deze kosteloos gerepareerd. Bovendien krijgt uw auto hierbij een kleine onderhoudsbeurt, nieuwe APK en wordt de distributieriem gecontroleerd. De prijs van pakket A met standaard garantie van 3 maanden is € 299,-. De prijs van pakket B met Bovag/Autotrust uitgebreide garantie van 6 maanden is € 499,-. 

Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik

BOVAG-garantie bij Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik biedt onder andere occasions van Opel, Renault en BMW aan. Deze kunnen eventueel worden ingeruild op uw huidige auto. Naast occasions met BOVAG-garantie kunt u bij ons terecht voor groot en klein onderhoud aan uw auto en de jaarlijkse APK-keuring. Wij beschikken hiervoor over een professionele werkplaats met nieuwe apparatuur en vakkundige monteurs. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij bieden u graag de beste garantie tegen een scherpe prijs.

Neem contact met ons op Bekijk onze occasions

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust