Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Garantie op uw occasion 

Koopt u uw occasion bij Autobedrijf Jaap Dik, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Alle occasions van Autobedrijf Jaap Dik zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. Alleen de auto's die aan onze strenge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen, worden aan het aanbod toegevoegd.

Een standaard auto garantie van 6 maanden 

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel naar huis gaat na het kopen van een occasion. Daarom bieden wij u standaard een auto garantie van 6 maanden aan op de motor en versnellingsbak, welke occasion u ook koopt. Mocht er toch iets mis zijn met deze 2 dingen binnen de garantietermijn van 6 maanden, dan bent u meer dan welkom in onze werkplaats. Hier voeren onze experts een reparatie voor u uit. Binnen de garantie van 6 maanden zijn deze reparatiekosten voor onze rekening. 

Autobedrijf Jaap DikAutobedrijf Jaap Dik

De standaard garantie uitbreiden 

U kunt de standaard garantie van 6 maanden op de motor en versnellingsbak uitbreiden naar een volledige 6 maanden BOVAG garantie. Dit is tegen betaling van een kleine meerprijs. Mocht er binnen de garantietermijn van 6 maanden iets mis zijn met uw auto, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. U brengt uw autobedrijf naar onze werkplaats en wij zorgen ervoor dat deze gerepareerd wordt. 

Uw auto laten onderhouden, repareren en keuren

Autobedrijf Jaap Dik heeft niet alleen een grote showroom, maar ook een werkplaats. Koopt u uw occasion in onze showroom, dan kunt u deze in onze werkplaats laten onderhouden, repareren en keuren. Binnen de garantietermijn zijn de reparatiekosten voor ons, daarna betaalt u de kosten zelf. Onze reparatiekosten zijn echter nooit hoog. 

Meer weten? Neem telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website contact met ons op.

Ga naar het contactformulier Bel direct

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust