Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Garantie op uw tweedehands auto

Als u een auto koopt, gaat u er vanuit dat u jaren plezier heeft van deze investering. Ook als het om een tweedehands auto gaat. Koopt u uw auto bij een particulier, dan weet u in feite niet wat u mee naar huis neemt. U kunt er dan ook niet zeker van zijn dat u vele veilige kilometers met uw occasion kunt maken. Raadpleegt u een dealer voor het kopen van een tweedehands auto, dan heeft u deze garantie wel. Autobedrijf Jaap Dik verkoopt alleen auto's van uitstekende kwaliteit, met een lange levensduur. 

Standaard garantie op uw tweedehands auto

Om te bewijzen dat wij achter de kwaliteit van onze occasions staan, bieden wij een standaard garantie op iedere tweedehands auto aan. Deze garantie duurt 6 maanden en geldt op de motor en versnellingsbak. Mochten deze onderdelen van uw auto binnen deze 6 maanden tijd kapot gaan door een gebrek dat bij de verkoop niet gezien is, dan bent u welkom in onze werkplaats. Wij zorgen ervoor dat dit gebrek vakkundig gerepareerd wordt en u uw auto weer veilig mee kunt nemen. 

Showroom Jaap DikAutobedrijf Jaap Dik

De standaard garantie uitbreiden

Tegen betaling kunt u de standaard garantie van 6 maanden uitbreiden. In dit geval krijgt u 6 maanden BOVAG/Autotrust garantie op uw tweedehands auto van Autobedrijf Jaap Dik. Deze extra lange garantie kost u eenmalig 499 euro

Een gereduceerd reparatietarief voor alle klanten

Koopt u een auto bij Autobedrijf Jaap Dik en gaat dit voertuig na het verlopen van de garantie kapot? Dan repareren wij uw auto tegen een vooraf afgesproken en sterk gereduceerd tarief. Dit betekent dat u als klant altijd korting krijgt op uw reparaties. Ook als u uw auto al 3, 4 of 5 jaar geleden gekocht hebt. 

Vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of via de website.

Contact opnemen Occasions bekijken

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust