Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Kosten garantie bij een occasion 

Alle occasions die wij verkopen, zijn van uitstekende kwaliteit. Voor een occasion aan ons aanbod wordt toegevoegd, wordt deze uitgebreid onder de loep genomen. Alleen auto's die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen, worden aangeboden in de showroom. 

Toch kan het gebeuren dat een occasion een verborgen gebrek heeft of dat een bepaald gebrek pas na de ingebruikname van de auto wordt ontdekt. Daarom geven wij garantie op al onze occasions. Meer over deze garantie en de kosten autogarantie, leest u op deze pagina. 

De standaard garantie van 3 maanden 

Autobedrijf Jaap Dik biedt standaard een garantie van 6 maanden op de motor en versnellingsbak. Deze garantie wordt op iedere occasion uit onze showroom geboden, hoe goedkoop of duur de auto ook is. Ook als u een oudere occasion koopt in onze showroom, krijgt u een garantie van 6 maanden op dit voertuig. Voor deze garantie hoeft u niets te betalen. 

Showroom Jaap DikAutobedrijf Jaap Dik

De extra uitgebreide auto garanties van Jaap Dik Auto's 

U kunt ervoor kiezen om een extra uitgebreid garantiepakket te nemen.  Hier betaalt u wel extra kosten voor. Voor 499 euro krijgt u niet 6 maanden standaard garantie op uw occasion van Autobedrijf Jaap Dik, maar 6 maanden BOVAG/Autorust uitgebreide garantie. De kosten van de autogarantie lijken misschien wat hoog, maar in feite heeft u deze kosten er al snel uit als er inderdaad iets met uw occasion gebeurt. 

Goedkope reparaties voor alle klanten 

Is uw garantieperiode voorbij en wilt u uw occasion in onze werkplaats laten repareren? Dan betaalt u hier een lagere prijs voor dan mensen die hun auto niet bij Autobedrijf Jaap Dik hebben verkocht. Als klant van Autobedrijf Jaap Dik loont het dan ook zeker om uw auto naar onze showroom te brengen. Wilt u meer weten? Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Naar het contactformulier Bel direct

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust