Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Welke garantie heb je op een tweedehands auto?

Wanneer u een nieuwe occasion koopt, is de garantie een van de dingen waar u op moet letten. U wilt veilig de weg op kunnen en nog lang plezier hebben van uw nieuwe tweedehands auto. Als erkende BOVAG-dealer biedt Autobedrijf Jaap Dik u 3 maanden standaardgarantie, of 6 maanden uitgebreide garantie op al onze occasions. Zo koopt u met zekerheid uw favoriete auto tegen een scherpe prijs. 

Bekijk onze garantievoorwaarden

Investeer in een occasion met de juiste auto garantie

Het kopen van een nieuwe auto is een flinke investering, ook wanneer u een occasion koopt tegen een scherpe prijs. Bij Autobedrijf Jaap Dik garanderen wij u een goed functionerende tweedehands auto met een transparante onderhoudsgeschiedenis. Hiermee kunt u jarenlang veilig de weg op. Deze garantie geven wij u graag in de vorm van onze garantiepakketten: standaard garantie van 3 maanden of uitgebreide garantie gedurende 6 maanden. 

Showroom Jaap Dik

BOVAG-garantie op uw occasion

Bij onze standaard garantie krijgt u niet alleen 3 maanden auto garantie op motor, versnellingsbak, differentieel en stuurinrichting, maar profiteert u ook van een nieuwe APK en vloeistofcontrole. Ook de distributieriem wordt gecontroleerd voordat de auto onze werkplaats verlaat. Bij een uitgebreide garantie van 6 maanden krijgt u aanvullend garantie op onder andere het brandstofsysteem en veiligheidssysteem. Naast een nieuwe APK is ook een kleine beurt inbegrepen.

3 tot 6 maanden garantie bij Autobedrijf Jaap Dik

Naast een occasion met 3 tot 6 maanden garantie, kunt u bij Autobedrijf Jaap Dik terecht voor een kleine of grote onderhoudsbeurt voor uw auto en voor de jaarlijkse APK-keuring. Ook kunt u uw huidige auto inruilen op een aantrekkelijke occasion. Neem voor meer informatie over onze garantie of een van onze services contact met ons op via het contactformulier op de website, of bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij garanderen u een occasion waarmee u veilig de weg op gaat.

Neem contact op Bekijk onze occasions

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust