Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Welke garantie krijg ik op een occasion?

U heeft een mooie occasion op het oog. Precies het model waarnaar u op zoek was, tegen een zacht prijsje. Maar hoe zit het met de garantie? Bij Autobedrijf Jaap Dik krijgt u standaard 3 maanden garantie op alle tweedehands auto’s. Naar wens kunt u deze laten verlengen tot 6 maanden auto garantie. Wij bieden u graag de garantie die u van een BOVAG-dealer mag verwachten. 

Bekijk onze garantievoorwaarden

3 tot 6 maanden garantie op uw occasion

Onze standaard auto garantie van 3 maanden geeft u garantie op de motor, versnellingsbak, differentieel en stuurinrichting, de eerste 3 maanden na aankoop. Bovendien koopt u de auto inclusief een nieuwe APK en controleren wij de vloeistof en distributieriem. Met onze uitgebreide garantie vallen ook de remmen, het brandstofsysteem, elektrisch systeem, koelsysteem zonder vloeistoffen, uitlaatsysteem, veiligheidssysteem, airconditioning en elektrische accessoires onder de garantie. Deze duurt tot 6 maanden na aankoop en de auto wordt geleverd inclusief nieuwe APK, kleine beurt en controle van de distributieriem. Zo kunt u veilig de weg op met uw nieuwe occasion. 

Autobedrijf Jaap Dik

Koop uw occasion bij Autobedrijf Jaap Dik

Naast het kopen van uw nieuwe occasion met transparante onderhoudshistorie en 3 tot 6 maanden garantie, kunt u ook uw huidige auto bij ons inruilen voor een van onze aantrekkelijke tweedehands auto’s. Uiteraard kunt u ook in dit geval kiezen voor standaard of uitgebreide garantie. Ook het onderhoud en de APK-keuring van uw auto voeren wij graag uit in onze professioneel uitgeruste werkplaats. Neem voor meer informatie over de garantie of een van onze andere diensten contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij garanderen u graag een occasion in uitstekende staat.

Neem contact met ons op Bekijk onze occasions

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust