Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Zoekt u een gebruikte auto in Drenthe? Ga naar Autobedrijf Jaap Dik in Assen

Voordelen van een gebruikte auto

Een occasion heeft meerdere voordelen boven nieuwkoop. Niet alleen bent u met een tweedehands auto veel voordeliger uit dan met een nieuwe, ook heeft u het door u gekozen voertuig sneller in bezit en kunt u bij betere autodealers, zoals Autobedrijf Jaap Dik in Assen, profiteren van een mooie garantietermijn.

Bekijk occasions

De beste 2e hands auto in Drenthe vindt u bij Autobedrijf Jaap Dik

Woont u in Drenthe, Groningen, Friesland of in de kop van Overijssel en zoekt u een 2de hands voertuig? Bekijk dan eens het hoogstaande, voordelige en gevarieerde autoaanbod van Autobedrijf Jaap Dik in Assen. Ons bedrijf is mooi centraal gelegen in Noord-Nederland en door het professionele wagenpark van gebruikte en ex-lease auto's zeker een bezoek waard. Waarom? Heel eenvoudig: bij ons vindt u kwalitatief uitstekende, goed onderhouden en tegelijk voordelig geprijsde occasions en ex-lease auto's van topmerken als Audi, BMW, Volkswagen, Ford, Peugeot of Mercedes. Niet voor niets komen onze klanten uit Drenthe en omliggende provincies geregeld bij ons terug vanwege hun eerdere positieve ervaringen met onze occasions. En ook omdat wij een goede garantie bieden op tweedehands voertuigen.

 

Bekijk ons aanbod online of kom een keer langs 

Neem snel een kijkje op onze website of kom een keer langs bij ons bedrijf om het gevarieerde assortiment van Autobedrijf Jaap Dik te bekijken. Ons aanbod gebruikte auto's varieert regelmatig. Als uw favoriete occasion er onverhoopt niet tussen zit, gaan wij voor u op zoek en helpen u aan een prima tweedehands voertuig. Ook voor het inruilen van uw ex-leaseauto, occasion of voor nazorg en onderhoud kunt u bij ons terecht. Autobedrijf Jaap Dik helpt zijn klanten graag veilig en voordelig op weg

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust