Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Gebruikte Alfa Romeo kopen in Assen 

Rijdt u op dit moment een mooie Alfa Romeo, maar is uw auto na jaren trouwe dienst aan vervanging toe? Dan bent u bij Autobedrijf Jaap Dik aan het juiste adres. Wij verkopen occasions van vele verschillende A-merken, waaronder het Italiaanse automerk Alfa Romeo. Voor een zeer lage prijs neemt u een prachtige occasion van dit gerenommeerde merk mee naar huis. 

Een occasion van hoge kwaliteit 

Autobedrijf Jaap Dik verkoopt alleen auto's van hoge kwaliteit. Ook onze Alfa Romeo occasions voldoen aan diverse hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. In onze showroom koopt u dan ook altijd een Alfa Romeo occasion waar u vele jaren plezier van heeft. 

Autobedrijf Jaap Dik

Standaard met 6 maanden garantie 

Besluit u uw Alfa Romeo te kopen in onze showroom, dan profiteert u van diverse voordelen. Zo weet u niet alleen zeker dat uw occasion van uitstekende kwaliteit is, maar krijgt u bovendien 6 maanden garantie op de motor en versnellingsbak. En wilt u uw garantieperiode na het kopen van een occasion uitbreiden naar een extra BOVAG/Autotrust garantiepakket? Dan is dit tegen een eenmalige en slechts kleine betaling ook mogelijk. 

Uw auto laten onderhouden, repareren en keuren 

Autobedrijf Jaap Dik heeft niet alleen een grote showroom, maar ook een werkplaats. In deze werkplaats werken ervaren en betrouwbare monteurs met een passie voor auto's. U kunt uw auto hier laten onderhouden, maar ook repareren en keuren. Brengt u uw Alfa Romeo occasion regelmatig naar onze werkplaats voor onderhoud, een reparatie of een APK keuring, dan heeft u hier nog langer plezier van. 

Meer weten? Neem gerust contact op 

Wilt u meer weten over ons aanbod Alfa Romeo occasions, onze standaard garantie op occasions of onze werkplaats? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken.

Naar het contactformulier Bekijk alle Alfa Romeo Occasions

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust