Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Gebruikte auto kopen Assen

Wilt u een gebruikte auto kopen bij een betrouwbare dealer in Assen? Dan bent u aan het juiste adres bij Autobedrijf Jaap Dik. Wij verkopen tweedehands auto’s van diverse gerenommeerde merken, waaronder Audi, BMW, Citroën en Ford. Het maakt niet uit wat voor budget u heeft voor uw occasion, want in onze showroom kan iedereen de perfecte auto vinden.

Bekijk gebruikte auto's
 

Een betrouwbare dealer met werkplaats

Autobedrijf Jaap Dik

Wij raden u aan uw occasion bij een betrouwbare dealer te kopen, zoals Autobedrijf Jaap Dik. In dit geval weet u zeker dat u een hoge kwaliteit auto met een lange levensduur mee naar huis neemt. Wij verkopen niet alleen hoge kwaliteit occasions, maar hebben ook een eigen werkplaats. Hier kunt u uw occasion naartoe brengen voor een onderhoudsbeurt, maar ook voor een APK of een reparatie. Heeft u een occasion uit onze showroom gekocht, dan zorgen wij ervoor dat u vele veilige kilometers met dit voertuig kunt maken.

Uw voertuig inruilen bij Autobedrijf Jaap Dik

Heeft u al een voertuig in uw bezit, maar beschikt u slechts over één parkeerplaats? Dan is het verstandig uw voertuig in te ruilen als u een occasion bij ons koopt. In dit geval komt uw parkeerplaats niet alleen vrij, maar bespaart u bovendien geld bij de aankoop van uw occasion. Door het inruilen van een voertuig, kunnen wij u namelijk korting geven. De korting die u krijgt, is afhankelijk van de auto waarde. 
 

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod tweedehands auto’s? Kom dan naar onze showroom. Ook kunt u eventueel een proefrit maken. Onze occasions worden overigens ook op de website getoond. Heeft u vragen over een occasion in ons aanbod? Neem dan contact met ons op.

 

 

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust