Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Gebruikte BMW kopen in Assen 

Wilt u een auto kopen van het gerenommeerde merk BMW, maar wilt u niet te veel geld uitgeven aan dit voertuig? Koop uw BMW dan bij Autobedrijf Jaap Dik. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verkopen van hoge kwaliteit occasions. We verkopen tweedehands auto's van diverse gerenommeerde automerken, waaronder het Duitse merk BMW. Wilt u een goedkope BMW kopen? Kom dan naar onze showroom in Assen. 

Bekijk al onze BMW occasions

Een groot aanbod BMW's 

Iedereen heeft andere eisen en wensen bij het aanschaffen van een occasion. Bovendien heeft iedere klant weer een ander budget. Wij begrijpen dit en vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen bij Autobedrijf Jaap Dik. Daarom hebben wij te allen tijde een groot aanbod BMW's. Wat voor BMW u ook wil rijden: u vindt deze occasion in onze grote showroom. 

Een jonge of oudere occasion kopen 

De tweedehands BMW's in ons aanbod zijn erg divers. U kunt bij Autobedrijf Jaap Dik een jonge occasion kopen, maar ook oudere occasions worden aan ons aanbod toegevoegd. En koopt u een oudere occasion bij Autobedrijf Jaap Dik? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en de levensduur. Alle occasions in ons aanbod zijn namelijk van hoge kwaliteit en hebben bovendien een lange levensduur. Dit geldt ook voor de wat oudere occasions. 

Standaard garantie op uw tweedehands BMW 

Bij Autobedrijf Jaap Dik krijgt u standaard 6 maanden garantie op uw tweedehands BMW op de motor en de versnellingsbak. U kunt deze garantietermijn eventueel uitbreiden naar een BOVAG/Autotrust garantie. Hier betaalt u eenmalig een kleine meerprijs voor. Wilt u hier meer over weten? Kom dan naar onze showroom of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. U kunt ook het contactformulier op de website van Autobedrijf Jaap Dik invullen.

Naar het contactformulier Mail ons Bel direct

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust