Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Gebruikte Seat kopen in Assen 

Wilt u een gebruikte Seat kopen? Dan bent u bij Autobedrijf Jaap Dik aan het juiste adres. Wij hebben ons jaren geleden gespecialiseerd in de verkoop van hoge kwaliteit occasions. We verkopen tweedehands auto's van diverse gerenommeerde A-merken, waaronder Seat. Autobedrijf Jaap Dik is uw ervaren en betrouwbare occasiondealer in Assen en omgeving. 

Bekijk alle Seat occasions

Waarom een gebruikte Seat kopen? 

Steeds meer mensen kopen een tweedehands auto. Dit heeft niet alleen te maken met de hoge prijs van gloednieuwe auto's, maar ook met de occasionmarkt in Nederland. Deze is al jaren sterk in ontwikkeling. Waar er enkele jaren geleden voornamelijk oude auto's als occasions verkocht werden, is dit tegenwoordig wel anders. Koopt u een occasion bij Autobedrijf Jaap Dik, dan ziet u vaak niet eens dat dit een tweedehands auto is. De auto ziet er zo goed uit, dat deze gloednieuw lijkt te zijn. Kortom, bij Autobedrijf Jaap Dik koopt u een hoogwaardige, mooie en veilige auto voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Autobedrijf Jaap Dik

Jonge occasions en oudere occasions 

In onze showroom komt u vele verschillende occasions van het merk Seat tegen. De ene occasion is van een recent bouwjaar, zoals 2015. De andere occasion is wat ouder, bijvoorbeeld uit het jaar 2012. Een jongere occasion is wat duurder, maar gaat wel extra lang mee. Bovendien is deze wat moderner dan een oudere occasion. Een oudere occasion is goedkoper en uitermate geschikt voor klanten met een wat kleiner budget. 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons huidige aanbod gebruikte Seat auto's? Kom dan langs in onze showroom in Assen. U kunt ons aanbod ook op de website bekijken. Wilt u meer weten over een specifieke occasion? Kom dan langs of neem telefonisch of per mail contact op.

Contact opnemen

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust