Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Gebruikte Skoda kopen in Assen 

Het automerk Skoda werd vele jaren geleden opgericht in Tsjechië. Het is de op vier na oudste nog bestaande autoproducent, die door de jaren heen al vele geweldige auto's op de markt heeft gebracht. Wilt u een Skoda kopen? Dan kunt u een nieuw voertuig van het gerenommeerde automerk aanschaffen, maar u kunt ook een tweedehands Skoda kopen. Met een tweedehands Skoda bent u altijd goedkoper uit dan met een nieuw exemplaar. 

Bekijk alle Skoda occasions

Een groot aanbod hoogwaardige Skoda's 

Autobedrijf Jaap Dik is uw ervaren en betrouwbare occasiondealer uit Assen en omgeving. Wij verkopen vele verschillende occasions van hoge kwaliteit, ook van het bekende merk Skoda. Koopt u uw tweedehands Skoda in onze showroom, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. U neemt een mooie en comfortabele auto mee naar huis, waar u nog vele jaren plezier van heeft. 

De showroom van Autobedrijf Jaap Dik 

U kunt ons huidige aanbod Skoda occasions op de website bekijken. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Assen, waar alle Skoda's netjes geparkeerd staan. En heeft u advies nodig bij het kopen van de perfecte occasion? Dan helpen onze experts u graag. Zij vertellen u graag meer over de tweedehands Skoda's die wij verkopen en vinden samen met u de perfecte occasion. 

De werkplaats van Autobedrijf Jaap Dik 

Wij runnen niet alleen een showroom, maar ook een grote werkplaats. Hier kunt u uw auto laten onderhouden, repareren en keuren. En heeft u uw occasion in onze showroom gekocht? Dan is het zeker aantrekkelijk om het voertuig voor onderhoud, een reparatie of een keuring naar onze werkplaats te brengen. Als klant van Autobedrijf Jaap Dik krijgt u namelijk veel korting. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust