Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Gebruikte Volkswagen kopen in Assen 

Het Duitse merk Volkswagen is een van de bekendste automerken van de wereld. Dit is niet voor niets het geval. De auto's van Volkswagen zijn van uitstekende kwaliteit, staan erom bekend erg veilig te zijn en rijden bovendien heerlijk. Wilt u een Volkswagen kopen, maar wilt u hier niet te veel geld voor betalen? Koop dan een tweedehands Volkswagen bij Autobedrijf Jaap Dik. 

Bekijk alle Volkswagen occasions

Een veilige en comfortabele auto 

Volkswagen is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van zeer veilige en comfortabele auto's. Koopt u een auto van dit Duitse merk, dan weet u zeker dat u zich veilig van A naar B kunt verplaatsen. Bovendien glijdt u gemakkelijk over de weg, in een auto met een zeer comfortabel interieur. Wat voor Volkswagen u ook koopt: wij garanderen u dat u veel plezier heeft van dit voertuig. 

Standaard garantie op uw occasion 

Koopt u een Volkswagen occasion bij Autobedrijf Jaap Dik, dan krijgt u standaard 6 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak. Wij kijken alle occasions in de showroom goed na voor we deze te koop aanbieden, maar toch kan het zo zijn dat er iets niet goed gaat met de motor of de versnellinsbak. Is dit het geval binnen de garantietermijn van 6 maanden, dan repareren we uw auto kosteloos. U kunt er nog voor kiezen om een extra uitgebreide BOVAG/Autotrust garantie voor 6 maanden te nemen op uw occasions, dit kan tegen een meerpijs van €499,-. 

De werkplaats van Autobedrijf Jaap Dik

Wij runnen niet alleen een showroom, maar ook een werkplaats. Hier kunt u uw occasion laten onderhouden, repareren en keuren. Bent u klant van Autobedrijf Jaap Dik, dan betaalt u hier een gereduceerde prijs voor. En bent u geen klant? Dan bent u uiteraard ook welkom in onze werkplaats. U kunt contact met ons opnemen om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt, een reparatie of een keuring.

Afspraak maken Contact opnemen

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust