Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Gebruikte auto kopen Drenthe

Een tweedehands auto kopen is financieel gezien een slimme zet. Want op het moment dat u de dealer verlaat, is uw nieuwe auto al flink in waarde gedaald. Een occasion heeft de grootste waardedaling al achter de rug en daarmee krijgt u dus meer waar voor uw geld. Wilt u een voertuig voor een aantrekkelijke prijs en toch vele extra’s? Dan kunt u ook de optie van het kopen van een ex-lease auto overwegen. Bij Autobedrijf Jaap Dik kiest u uit een zeer ruim assortiment gebruikte auto’s in Drenthe. 

contact

Gebruikte auto’s van tal van merken

Waarschijnlijk heeft u de voorkeur voor een bepaald merk voertuig en wellicht heeft u zelfs al een model in uw hoofd. Dan biedt ons uitgebreide assortiment gebruikte auto’s uitkomst. Want bij ons vindt u vele merken waaronder Volvo, Volkswagen en Audi occasions. Staat het model waarnaar u op zoek bent er niet bij? Ons aanbod wisselt zeer regelmatig, waardoor het zomaar kan dat die Peugeot occasion waarnaar u op zoek was er deze week wel bij staat. Op alle merken bieden wij een garantie van 3 maanden, die u naar wens kunt verlengen naar 6 maanden. 
 

Autobedrijf Jaap Dik helpt u verder


Autobedrijf Jaap Dik is een gerenommeerd bedrijf in Drenthe. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en leveren u dan ook de bijbehorende uitstekende service. Naast het kopen van een gebruikte voertuig, kunt u bij ons terecht voor het inruilen van uw oude voertuig en voor onderhoud in onze professionele werkplaats. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dit kan van maandag tot en met zaterdag via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Of vul eenvoudig het contactformulier in via de website, dan helpen wij u zo spoedig mogelijk verder met een occasion die op uw wensen aansluit.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust