Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Volkswagen occasion Drenthe

Ook een comfortabele Volkswagen occasion koopt u het beste bij uw lokale autobedrijf. Zo heeft u dankzij de Bovag garantie meer zekerheden en krijgt u een uitstekende service. Dit geldt zeker bij Autobedrijf Jaap Dik te Drenthe, met een ruim aanbod aan Volkswagen occasions. Met een heldere onderhoudsgeschiedenis weet u precies wat u aan de auto heeft. Zo kunt u nog jarenlang plezier hebben van een betrouwbare tweedehands Volkswagen. 

 

contact

Volkswagen modellen van Polo tot Jetta


Binnen de merkcategorie op onze website kunt u eenvoudig alle Volkswagen occasions bekijken. Ons ruime aanbod 2dehands auto’s van dit merk varieert voortdurend en bevat onder andere de modellen Polo, Passat en Golf. Controleer ons assortiment regelmatig voor een aantrekkelijke Volkswagen Jetta of Touran occasion, of een van de andere aantrekkelijke modellen. Zo kiest u voor de tweedehands auto die op uw wensen en behoeftes aansluit. Voor extra voordeel op de toch al aantrekkelijke tweedehands modellen, kunt u uiteraard uw huidige auto bij ons inruilen. Op alle modellen krijgt u van ons bovendien 3 maanden standaard garantie, die u naar wens kunt laten verlengen tot 6 maanden garantie. 

 

Tweedehands Volkswagen kopen? Autobedrijf Jaap Dik helpt u verder


Kom de 2dehands Volkswagens van Autobedrijf Jaap Dik bekijken in Assen te Drenthe. Wij staan u graag bij met deskundig advies en beantwoorden al uw vragen omtrent het kopen van een tweedehands auto. Bovendien kunt u bij ons tevens terecht voor onderhoud van uw auto, voor de jaarlijkse APK-keuring en in onze wasstraat. Neem om een afspraak te maken contact met ons op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93, bereikbaar op maandag tot en met zaterdag. Ook kunt u eenvoudig het online contactformulier invullen. Wij lichten u graag verder in over het kopen van een tweedehands Volkswagen.

 

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust