Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Goedkope occasions Assen

Steeds meer mensen kiezen ervoor een occasion aan te schaffen. Door een occasion te kopen, bespaart u veel geld en kunt u toch een nette, representatieve en bovendien geheel veilige auto rijden. Bent u op zoek naar een goedkope tweedehands auto? Bekijk dan het aanbod occasions van Autobedrijf Jaap Dik. 

Bekijk onze ocassions

Goedkope occasions van de beste merken

Wij verkopen tweedehands auto’s met een lage prijs, maar dit betekent niet dat wij auto’s verkopen van onbekende merken of dat wij lage kwaliteit auto’s aanbieden. Koopt u een tweedehands auto bij ons autobedrijf, dan weet u zeker dat u een occasion van een goed merk krijgt. Ook weet u zeker dat deze auto goed is nagekeken, er netjes uit ziet en niet te veel kilometers op de teller heeft staan. Bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen bespaart u veel geld, maar doet u wel een goede investering. 

Nog meer geld besparen? Ruil uw auto in

Wilt u nog meer geld besparen op uw occasion van Autobedrijf Jaap Dik? Dan kunt u ervoor kiezen om uw huidige auto in te ruilen bij de verkoop. Door uw auto in te ruilen, krijgt u flinke korting op de tweedehands auto die u koopt. Is uw auto veel waard, dan loopt de korting al snel op. Bent u benieuwd welke inruilwaarde u voor uw huidige auto krijgt? Dan vult u het inruilformulier in op onze website. Aan de hand van de gegevens in dit formulier geven wij u een schatting van de inruilwaarde. 

Meer weten over onze tweedehands auto’s? Neem dan contact met ons op. Ook als u een vraag heeft over een specifieke auto op onze website of meer wil weten over het inruilen van uw auto, kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op    Bekijk onze occasions

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust