Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Goedkope auto Assen

Wilt u een nieuwe auto aanschaffen, maar wilt u hier niet al uw spaargeld aan uitgeven? Dan raden wij u aan een occasion te kopen. Een tweedehands voertuig is namelijk altijd goedkoper dan een nieuw voertuig, zelfs als de occasion van een topmerk als Audi of BMW is. Autobedrijf Jaap Dik helpt u graag de perfecte occasion te vinden. 

Bekijk occasions

Geld besparen? Koop een occasion

Door een occasion te kopen, kunt u veel geld besparen. Zeker als de occasion al enkele jaren oud is, bespaart u veel geld door dit voertuig te kopen. En is de occasion nog vrij jong? Dan bespaart u alsnog geld, want een jonge occasion is nog altijd goedkoper dan een nieuw voertuig.

Uw voertuig inruilen bij Autobedrijf Jaap Dik

Bij Autobedrijf Jaap Dik kunt u enkel een occasion kopen, maar is het ook mogelijk uw huidige voertuig in te ruilen. Door gebruik te maken van onze inruilservice, kunt u nog meer geld besparen. U krijgt namelijk altijd een aantrekkelijke inruilwaarde voor uw voertuig. Deze inruilwaarde kunt u als korting van de prijs van uw occasion af halen.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de goedkope tweedehands auto’s in ons aanbod? Kom dan naar onze showroom in Assen en u kunt alle voertuigen bekijken. Wilt u niet direct naar de showroom komen, maar bekijkt u ons aanbod liever eerst online? Dan is dit ook zeker mogelijk. Wij hebben alle occasions in ons aanbod namelijk ook op de website gezet.

Heeft u een vraag over een occasion op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft, mag u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust