Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Volvo occasion Beilen

Bij de aankoop van uw nieuwe tweedehands Volvo wilt u natuurlijk de keuze hebben uit alleen de beste exemplaren, tegen een scherpe prijs. Een uitgebreid assortiment zorgvuldig geselecteerde Volvo occasions vindt u bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen, omgeving Beilen. Wij controleren de auto en het onderhoud in onze professionele werkplaats alvorens we deze inkopen voor ons assortiment. Zo bent u zeker van een uitstekende, vaak jonggebruikte auto tegen een zeer schappelijke prijs. 

Bekijk occasions

 

Ruime keuze in Volvo occasions


Wij bieden u op al onze auto’s een garantie van 3 maanden aan, die u naar wens kunt verlengen tot 6 maanden. Ook het onderhoud van uw nieuwe tweedehands auto kunt u door ons laten verrichten. In ons aanbod Volvo occasions vindt u regelmatig: 
 

  • Auto’s van bouwjaar 2003 tot jonggebruikte auto’s van één of twee jaar oud
  • De Volvo series V, S en XC
  • Uitvoeringen met extra’s als leren bekleding, limited edition climate control, navigatie en andere extra’s

De voordelen van een 2dehands auto


Naast het prijsvoordeel van een 2dehands auto profiteert u ook van lagere afschrijvingskosten en een lagere verzekeringspremie. Bovendien heeft een occasion een kortere levertijd dan een nieuwe auto, waar u al gauw weken of zelfs maanden op wacht. Wanneer u niet direct de mogelijkheid heeft om bij ons in Assen langs te komen, kunt u online vanuit Beilen ons aanbod Volvo occasions bekijken. Deze zijn te filteren op model, kilometerstand en andere eigenschappen. 

 

Uw Volvo occasion dealer omgeving Beilen


Een Volvo tweedehands kopen is een verstandige keuze. Autobedrijf Jaap Dik heeft als gerenommeerd Bovag bedrijf vele tevreden klanten die u voorgingen. Ook voor onderhoud van uw auto, de jaarlijkse APK keuring en in onze autowasstraat kunt u terecht. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93 van maandag tot en met zaterdag. Ook mag u ons altijd mailen via het contactformulier op de website, zodat wij u verdere informatie kunnen toesturen. Wij zien u graag tegemoet bij Autobedrijf Jaap Dik.

 

contact

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust