Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasion Drachten

Bent u op zoek naar een interessante Occasion in Drachten of omgeving, bij een betrouwbare Bovag dealer? Autobedrijf Jaap Dik heeft een ruim assortiment tweedehands auto's waaruit u kunt kiezen. Ons aanbod beperkt zich niet tot een merk of type auto, maar is zeer uitgebreid en wordt regelmatig aangevuld. Zo vindt u bij ons allerlei soorten 2dehands auto’s: van SUV tot 4-deurs occasion en van Citroën tot BMW occasion. Ook een ex-lease auto behoort tot de mogelijkheden.

Autobedrijf Jaap Dik

Bekijk onze occasions

De zekerheden van een tweedehands auto

Doordat ons personeel beschikt over jarenlange ervaring, krijgt u bij ons een professioneel advies met betrekking tot de 2dehands auto die u wilt kopen. Als bij Bovag aangesloten autobedrijf voorzien wij u graag van een occasion van goede kwaliteit met een hoge waarde. Koopt u een occasion dan weet u bovendien direct wat u krijgt. De auto, de extra’s, de kleur: alles is zoals u het bij ons in de garage aantreft. Op onze occasions bieden wij bovendien een garantie van 3 maanden, te verlengen naar 6 maanden garantie, zodat u precies weet wat u aan uw auto heeft. Ook in de jaren daarna helpen wij u graag verder met het onderhoud van uw auto. 
 

Een occasion in Drachten kopen bij Jaap Dik

Op de website van Autobedrijf Jaap Dik kunt u ons uitgebreid assortiment occasions bekijken aan de hand van foto’s, vaak een video en altijd een uitgebreide omschrijving. Alle occasions zijn voorzien van uitgebreide onderhoudshistorie. Vervolgens kunt u een afspraak maken om de occasion die u op het oog heeft te komen bekijken. Of om de mogelijkheden in het echt te bekijken. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93 en maak vrijblijvend een afspraak. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met ons op.

Vraag naar de mogelijkheden

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust