Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasion Groningen

Een benzineauto gaat volgens het CBS gemiddeld zo’n 18 jaar mee, wat een occasion van een paar jaar oud erg aantrekkelijk maakt. Want voor een scherpe prijs rijdt u nog jaren in een Ford of Renault occasion van Autobedrijf Jaap Dik. Ook wanneer u in Groningen woont is ons bedrijf in Assen eenvoudig te bereiken. Bekijk daarom vandaag nog ons assortiment bestaande uit jong gebruikte occasions van topkwaliteit. 

Bekijk onze occasions

Autobedrijf Jaap Dik

Showroom Jaap Dik

 

Bespaar met een tweedehands auto ook op uw jaarlijkse kosten

Autobedrijf Jaap Dik biedt u als gerenommeerd autobedrijf tweedehands auto’s tegen groothandelprijzen. En niet alleen de aankoop van uw nieuwe auto, maar ook het bezitten ervan is een stuk goedkoper wanneer u een 2dehands auto besluit te kopen. Dankzij lagere afschrijvingskosten en een lagere verzekeringspremie bespaart u ook op uw jaarlijks terugkerende kosten. 
 

Ruil uw auto in tegen een aantrekkelijke occasion

Naast de aankoop van een 2dehands auto heeft u ook de mogelijkheid om uw oude auto in te ruilen voor een van onze occasions. In dit geval kunt u van te voren heel eenvoudig een indicatie van de waarde van uw auto voor inruil opvragen via het formulier op onze website. Ons ruime assortiment tweedehands auto’s wordt dagelijks vernieuwd en biedt daardoor altijd wel een auto die u aan zal spreken. Ruil uw huidige voertuig in tegen bijvoorbeeld een aantrekkelijke Nissan of Opel occasion.

Auto inruilen

2dehands auto’s en onderhoud bij Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik is gevestigd in Assen, nabij Groningen. Als erkende Bovag dealer bieden wij u de services die u van ons mag verwachten en doen daar graag een schepje bovenop. Zo kunt u bij ons de 3 maanden garantie op iedere occasion verlengen naar 6 maanden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud, een wasbeurt, of de APK keuring van uw auto. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website, of bel ons tijdens kantooruren en op zaterdag vrijblijvend op telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij helpen u graag verder met de aankoop van een occasion in de omgeving van Groningen.

Onze Occasions bekijken Contact opnemen

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust