Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasion Haren

Een occasion biedt u meer waar voor uw geld. Want door de afschrijvingen in het verleden koopt u een zeer complete auto voor een aanzienlijk lager bedrag. Bovendien verliest een tweedehands auto minder aan waarde in de toekomst doordat de grootste afschrijving al gedaan is. En het onderhoud? Dat valt enorm mee. Waar een nieuwe auto in de eerste 40.000 gereden kilometers gemiddeld 5 keer onderhoud nodig heeft, is dat de volgende 40.000 kilometers gemiddeld 7 keer. Een aantrekkelijke occasion in Haren en omgeving koopt u bij Autobedrijf Jaap Dik. Showroom Jaap Dik

Occasions
 

Deskundig advies over occasions in Haren

Uiteraard is het verstandig om deskundig advies in te winnen over de occasion die u wilt kopen. Autobedrijf Jaap Dik is aangesloten bij Bovag en kan u van professioneel advies dienen. Zo is het bij het ene merk auto rendabeler om een tweedehands te kopen dan bij het andere. Bovendien kunnen wij u inzicht geven in de onderdelen en mogelijke kosten in de toekomst. Ons ruime aanbod is ook online te bekijken, met uitgebreide beschrijving, foto’s en waar mogelijk een video. U kunt eenvoudig filteren op onder andere bouwjaar, merk en carrosserie type. 

Jong gebruikte 2dehands auto’s

Omdat automodellen elkaar in een razend tempo opvolgen is een nieuwe auto binnen de kortste keren oud. Niet alleen is het daarom zonde om veel meer geld in een nieuwe auto te investeren, ook houdt dat in dat veel jong gebruikte auto’s al door ons kunnen worden aangeboden als occasion. Met bijvoorbeeld een Opel occasion of Volkswagen occasion uit ons ruime assortiment krijgt u zo zeker meer waar voor uw geld. En wilt u graag extra’s en accessoires, dan is een ex-lease auto vaak heel compleet uitgerust. 

Bovag Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik helpt u graag bij de aanschaf van een occasion in Haren en omstreken. De auto’s die wij aanbieden zijn altijd voorzien van volledige onderhoudsgeschiedenis en door ons vakkundige personeel gekeurd. Bel ons voor meer informatie van maandag tot en met zaterdag op telefoonnummer 0592 - 34 57 93, of vul het contactformulier op onze website in. Graag helpen wij u zo snel mogelijk verder.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust