Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!


Occasion Leek


Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor een occasion te kopen. Het is dan ook een interessante en voordelige optie. Want niet alleen de prijs van een gebruikte auto is lager. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ex-lease auto vaak voorzien van extra upgrades, of een segment hoger kijken voor hetzelfde geld. Koop uw tweedehands auto in Leek en omstreken voordelig bij Autobedrijf Jaap Dik.
 

Bespaar met een aantrekkelijke occasion


Kiest u voor een jong gebruikte auto van een paar jaar oud, dan kunt u al gauw tientallen procenten besparen op de aankoopprijs. Bovendien bieden wij u een garantie van 3 maanden, die u naar wens kunt laten verlengen tot 6 maanden. Naast een mooie besparing op de aankoopprijs, hoeft u een oudere auto niet meer all-risk te verzekeren. Dat scheelt een groot deel van de verzekeringspremie.

Kies voor de occasion die bij u past


Doordat het grootste deel van de afschrijvingskosten al voldaan zijn en u met een jong gebruikte occasion toch lage onderhoudskosten heeft, bespaart u optimaal op de terugkomende kosten. Wordt de auto voor zakelijk gebruik ingezet, dan bespaart u ook nog eens op de bijtelling. En niet alleen financieel biedt een 2dehands auto voordeel, want ook is er volop keuze tussen merken, types en eigenschappen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een voordelige Opel occasion, of een luxe Audi occasion. Ons aanbod wisselt voortdurend zodat u eenvoudig een auto vindt die bij u past.
 

Een tweedehands auto kopen in Leek


Of u nu op zoek bent naar een nieuwe stadsauto of een ruime SUV voor het hele gezin, in Leek en omgeving kunt u bij Autobedrijf Jaap Dik terecht. Ook voor een onderhoudsbeurt of APK keuring kunt u bij ons als erkende Bovag dealer terecht. Bekijk ons ruime aanbod online en maak een afspraak om de occasion naar uw keuze te komen bekijken via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Of vul het contactformulier op de website in. Bij ons vindt u de occasion waar u naar op zoek bent.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust