Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasion Marum

Veilig een occasion in Marum kopen doet u bij Autobedrijf Jaap Dik. Als autobedrijf zijn wij bij de Bovag aangesloten, wat niet alleen inhoudt dat wij uitsluitend de beste occasions voor u selecteren, maar dat wij u daarop ook nog eens een garantie van 3 maanden kunnen bieden. Bovendien is deze uit te breiden tot 6 maanden. Bekijk voor scherpe aanbiedingen direct ons ruime assortiment.

Bekijk al onze occasions

Autobedrijf Jaap Dik

Uw huidige auto inruilen tegen een occasion

Wilt u uw huidige auto inruilen tegen een van onze aantrekkelijke occasions, dan is ook dat mogelijk. U kunt zelfs een indicatie van de waarde van uw huidige auto opvragen via onze website. Door uw huidige auto in te ruilen voor een tweedehands auto, voorkomt u dat u twee auto’s in bezit heeft, waardoor u twee maal verzekering en wegenbelasting kwijt bent. Bovendien is de verzekering en bijtelling op 2dehands auto’s in veel gevallen lager dan op nieuwe exemplaren. 

Een ruim assortiment tweedehands auto’s

Onze occasions hebben een duidelijke onderhoudshistorie, waardoor u precies weet of en wanneer de auto reparaties heeft ondergaan. Daarnaast zijn wij als autobedrijf uitstekend op de hoogte van de technische staat van de auto, waarover wij u graag goed inlichten. Ons assortiment tweedehands auto’s is online te bekijken en bevat onder andere aantrekkelijke Nissan occasions en Opel occasions. Daarnaast kunt u denken aan de aankoop van een ex-lease auto, vaak voorzien van interessante extra’s. 

Occasions in Marum of omgeving bij Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik bevindt zich in de directe omgeving van Marum. Naast de aankoop van een 2dehands auto en het inruilen van uw huidige auto, kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto. Heeft u een occasion op het oog of komt u ons assortiment graag bekijken, maar dan een afspraak door ons te bellen op 0592 - 34 57 93. Ook kunt u online ons contactformulier invullen, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak met u.

Neem contact met ons op

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust