Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasion Veendam

Bij Autobedrijf Jaap Dik heeft u de keuze uit vele occasions van verschillende merken en types. Een Renault, Opel of Audi occasion bijvoorbeeld, eenvoudig te bekijken in ons ruime assortiment op de website. Bovendien kunt u onze standaard garantie van 3 maanden verlengen naar maar liefst 6 maanden garantie op een tweedehands auto. Voor een occasion nabij Veendam, komt u naar Autobedrijf Jaap Dik. 

Autobedrijf Jaap Dik

 

Occasions

 

Een occasion van uw vertrouwde Bovag dealer

Omdat wij zijn aangesloten bij Bovag krijgt u bovendien waar voor uw geld. Want als Bovag dealer selecteren wij uitsluitend de beste occasions voor u. Ook bieden wijzelf u uiteraard graag de beste service, voor en na aankoop van een 2dehands auto. Bij ons kunt u daarnaast terecht voor onderhoud en een wasbeurt van uw auto. Ons ervaren en deskundige personeel helpt u graag verder. 
 

Uw oude auto inruilen voor een occasion

Wilt u voorkomen dat u straks twee auto’s voor de deur heeft staan waarvoor u verzekeringspremie en wegenbelasting moet betalen? Dan kunt u uw huidige auto bij ons inruilen voor een occasion of ex-lease auto. Om van te voren een idee te krijgen van de inruilwaarde van uw auto, kunt u op onze website een schatting opvragen door middel van het invullen van de gegevens. Bekijk ook gerust online vast ons ruime aanbod tweedehands auto’s. Aan de hand van filters en sortering vindt u eenvoudig uw ideale auto. 
 

Autobedrijf Jaap Dik nabij Veendam

Autobedrijf Jaap Dik bevindt zich in Assen, op slechts een halfuur rijden van Veendam. Heeft u op onze website een aantrekkelijke occasion gezien, of wilt u meerdere modellen bekijken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag aanwezig. Daarnaast kunt u ons contactformulier op de website invullen, dan nemen wij graag contact met u op.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust