Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!


Occasion Zuidlaren

Koopt u een occasion, dan profiteert u niet alleen van financiële voordelen maar beschikt u ook nog eens direct over een auto. Want waar de levering van een nieuwe auto vaak enkele weken duurt, kunt u in een tweedehands auto praktisch direct wegrijden. Woont u in Zuidlaren of omgeving, dan koopt u uw occasion lokaal bij Autobedrijf Jaap Dik.
 

Een ex-lease auto of occasion in uitstekende staat

Koopt u een 2dehands auto, dan bespaart u vaak tientallen procenten op de oorspronkelijke aankoopprijs. En doordat wij alle auto’s die we aankopen van te voren grondig technisch keuren en een volledige onderhoudsgeschiedenis opvragen, profiteert u van een occasion van topkwaliteit. Naast standaard 3 maanden garantie bieden wij dan ook de mogelijkheid om deze te verlengen tot 6 maanden garantie. Zo rijdt u het eerste halfjaar volledig onbezorgd en ook daarna kunt u bij ons terecht voor het onderhoud.
 

Verdere besparingen wanneer u kiest voor een occasion

Naast de aankoopprijs bespaart u ook op de verdere kosten wanneer u een 2dehands auto koopt, zowel privé als zakelijk. Zo is een all-risk verzekering niet meer nodig wanneer u een wat oudere auto heeft en betaalt u een lage verzekeringspremie. Doordat het grootste deel aan afschrijving al achter de rug is, profiteert u van een lage afschrijving. En gebruikt u de auto zakelijk, dan is ook de bijtelling aanzienlijk lager dan wanneer u een nieuwe auto koopt.

Een occasion nabij Zuidlaren koopt u bij Autobedrijf Jaap Dik

U vindt Autobedrijf Jaap Dik in Assen, vlakbij Zuidlaren. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw tweedehands auto zoals een Citroën of Alfa Romeo occasion. Daarnaast beschikken wij over een werkplaats voor het onderhoud en de APK keuring van uw auto. Vul voor meer informatie het contactformulier in op de website. Of bel ons vrijblijvend tijdens kantooruren en op zaterdagen via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij helpen u graag verder met de aankoop van een aantrekkelijke occasion.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust