Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

De beste occasions? Autobedrijf Jaap Dik in Drenthe!

Meeste Drenten kiezen voor occasions

Een nieuwe auto kopen is voor weinig mensen weggelegd, vanwege de hoge aanschafkosten. Er rijden in Drenthe veel nieuwe auto's rond, maar dat zijn hoofdzakelijk leaseauto's. Auto's die grotendeels of volledig door werkgevers vergoed worden. Als particulier, en dat doen veel mensen dan ook, is het om meerdere redenen slim om een occasion aan te schaffen. Occasions zijn in de aanschaf aanzienlijk goedkoper dan nieuwe auto's. Verder hebt u als consument of ZZP'er in Drenthe een ruime keuze op het gebied van occasions, tweedehands auto's of ex-leaseauto's. En, ook niet onbelangrijk: u kunt relatief snel over een aangekochte occasion beschikken na aankoop.

Bekijk ons aanbod

De voordelen van Autobedrijf Jaap Dik

De keuze voor een occasion is dus verstandig. Maar waar kunt u als particulier een veilige, voordelige en goed onderhouden 2de hands auto kopen? Woont u in Drenthe of een van de aangrenzende provincies Groningen, Friesland of Noord-Overijssel? Breng dan eens een bezoek aan het goed bereikbare Autobedrijf Jaap Dik in Assen. Dit autobedrijf biedt talloze ex-lease auto's en tweedehands voertuigen aan van hoge kwaliteit. Bij autodealer Jaap Dik kunt u ook uw occasion inruilen voor een andere auto en tevens terecht voor periodiek auto-onderhoud. U bent bij Autobedrijf Jaap Dik gegarandeerd van een technische uitstekende auto voor een scherpe prijs. Ten slotte biedt dit garagebedrijf garantie op uw occasion. Dat geeft extra vertrouwen en zekerheid!

Neem contact  op of bekijk de website van Autobedrijf Jaap Dik

Wilt u meer informatie of vrijblijvend onze telkens wisselende collectie auto's bekijken? Bezoek dan onze website voor het actuele aanbod topmerken als BMW, Volvo, Peugeot, Seat, Mercedes en Renault. Houdt de website van Autobedrijf Jaap Dik goed in de gaten, want ons aanbod wordt vrijwel dagelijks ververst. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons autobedrijf in Assen. Graag tot ziens bij Jaap Dik!

contact

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust