Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasions Assen

U kunt uw occasion bij een particulier aanschaffen, maar wij raden u altijd aan uw tweedehands auto bij een ervaren dealer te kopen. Op deze manier weet u namelijk zeker dat u een goede investering doet, waar u vele jaren plezier van heeft. Autobedrijf Jaap Dik helpt u graag de perfecte occasion te vinden. Door ons grote aanbod tweedehands auto’s, kan iedere automobilist slagen in onze showroom. 

Bekijk al onze occasions

Occasions van de beste merken

Showroom Jaap DikWij verkopen alleen auto’s van A-merken. Denk hierbij aan merken als Audi, BMW, Fiat en Volkswagen. Dit zijn stuk voor stuk gerenommeerde merken die bekend staan om de hoge kwaliteit auto’s die ze produceren. U kunt bij ons een veilige gezinsauto kopen, maar wij verkopen ook stoere sportwagens en kleine boodschappenauto’s. Geef aan waar u precies naar op zoek bent, wat uw budget is en wat uw favoriete merk is en wij helpen u een geschikte tweedehands auto te vinden. 

Autobedrijf Jaap Dik: altijd een goede occasion

Voor wij tweedehands auto’s te koop aanbieden, controleren wij de voertuigen altijd op eventuele verborgen gebreken. Worden er gebreken ontdekt, dan worden deze altijd vakkundig aangepakt. Pas als de auto aan onze strenge eisen voldoet, wordt de wagen te koop aangeboden. Koopt u een occasion in onze showroom in Assen, dan weet u zeker dat u een goede tweedehands auto koopt. Deze wagen ziet er niet alleen mooi uit, maar rijdt bovendien heerlijk over de weg en is uiteraard honderd procent veilig. 

Meer weten over ons aanbod tweedehands auto’s? Neem dan een kijkje op onze website of kom naar onze showroom. Heeft u een specifieke vraag over een van onze auto’s? Dan kunt u contact met ons opnemen, want wij beantwoorden uw vraag met alle plezier.

Occasions bekijken Inruilvoorstel

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust