Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Audi occasion Assen

De auto’s van Audi zijn van uitstekende kwaliteit, maar kunnen wel erg prijzig zijn. Door een tweedehands Audi aan te schaffen bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen, kunt u veel geld besparen. Wij verkopen diverse modellen van uw favoriete automerk. U kunt deze auto’s in onze showroom bekijken, maar ons aanbod occasions wordt ook op de website getoond.

Bekijk Audi occasions

Het aanbod van Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen in onze showroom. Daarom verkoopt Autobedrijf Jaap Dik diverse auto's van het merk Audi. Zo kunt u bij ons een vrij nieuwe A4 kopen uit het jaar 2013, maar ook een oudere A4 auto uit het jaar 2004. Ons aanbod verschilt altijd, maar door de ruime keuze kunt u altijd een geschikt model Audi vinden. Om onze auto’s in het echt te bewonderen, komt u naar onze showroom in Assen. 

Autobedrijf Jaap Dik: altijd een auto van hoge kwaliteit

Sommige dealers verkopen wel mooie tweedehands auto’s, maar deze auto’s zijn niet altijd van goede kwaliteit. Bij Autobedrijf Jaap Dik profiteert u van het beste van twee werelden. U koopt bij ons altijd een mooie occasion, maar u heeft bovendien de garantie dat u een auto van hoge kwaliteit mee naar huis neemt. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw eigen veiligheid, de veiligheid van uw passagiers én de levensduur van uw auto. 

Vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over het aanbod van Autobedrijf Jaap Dik of heeft u een vraag over een specifieke auto op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust