Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

BMW occasion Assen

Autobedrijf Jaap Dik verkoopt alleen hoogwaardige occasions van bekende A-merken. Eén van de A-merken die in onze showroom in Assen wordt vertegenwoordigd, is het merk BMW. Wilt u een auto van deze bekende fabrikant kopen, maar vindt u de gloednieuwe voertuigen uit de fabriek toch iets te duur? Dan koopt u bij ons een hoogwaardige BMW occasion, die er zo goed als nieuw uit ziet en nog vele kilometers aan rijplezier te bieden heeft. 

Bekijk BMW occasions

Auto’s uit diverse series en bouwjaren

Autobedrijf Jaap Dik

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen in onze showroom. Daarom hebben wij een groot aanbod occasions, ook van het merk BMW. U kunt bijvoorbeeld een tweedehands auto uit de BMW 3 serie uit bouwjaar 2012 kopen, maar ook een auto uit de 1 Serie uit bouwjaar 2012. Verder vindt u in onze showroom uit modellen uit de 5 Serie. 

De showroom van Autobedrijf Jaap Dik bezoeken

De beste manier om te achterhalen welke auto het beste bij u past, is door diverse auto’s in het echt te bewonderen. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom in Assen, waar u tevens diverse auto’s kunt testen.

Een occasion aanschaffen met financiering

U kunt uw BMW occasion aanschaffen met uw eigen spaargeld, maar wij kunnen u ook helpen de financiering op een andere manier rond te krijgen. Wij brengen u graag in contact met een betrouwbare kredietverstrekker, die u een lening met aantrekkelijke voorwaarden aan kan bieden. Zo houdt u uw spaargeld op de bank, maar kunt u wel een mooie auto van het merk BMW rijden.

Meer weten over het financieren van uw tweedehands auto of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. 

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust