Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Citroen occasion Assen

Rijdt u altijd auto’s van het Franse automerk Citroen en wilt u een nieuwe auto van dit merk aanschaffen? Dan moet u veel geld in dit voertuig investeren, want dit merk maakt geen goedkope auto’s. U kunt er ook voor kiezen een Citroen occasion aan te schaffen bij Autobedrijf Jaap Dik, om veel geld te besparen en toch een hoogwaardig voertuig van uw favoriete merk te kunnen rijden.

Bekijk Citroen occasions

Verschillende Citroen modellen in het assortiment

Autobedrijf Jaap Dik

In onze showroom in Assen vindt u verschillende auto’s van Citroen. Denk hierbij aan de C4, maar ook aan de DS3 en de C1. Daarnaast kiest u niet alleen uw favoriete model auto, maar bepaalt u ook uit welk jaar uw occasion moet komen. Wij verkopen oudere auto’s uit de jaren 2011 en 2012, maar ook nieuwere occasions. Zo kunt u bij ons ook een C1 uit het jaar 2013 kopen. En weet u niet zo goed wat voor auto u aan wil schaffen? Dan kijken wij graag met u mee. Met ons aankoopadvies doet u gegarandeerd een goede investering.

Citroen occasions van hoge kwaliteit

Wij verkopen alleen tweedehands auto’s van hoge kwaliteit. Deze auto’s zijn stuk voor stuk goed nagekeken in onze werkplaats en hebben eventueel een reparatie gehad, voor ze in de showroom werden aangeboden. Koopt u een auto uit onze showroom in Assen, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Hier heeft u vele jaren plezier van.

Uw auto laten onderhouden door Autobedrijf Jaap Dik

Heeft u al een tweedehands auto gekocht bij Autobedrijf Jaap Dik? Dan kunt u deze auto door onze monteurs laten onderhouden, om de levensduur te verlengen. Meer weten over onze werkplaats of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust