Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Renault occasion Assen

De auto’s van het gerenommeerde merk Renault zien er niet alleen mooi uit, maar rijden bovendien erg lekker. Rijdt u een auto van dit merk, dan reist u soepel, snel en comfortabel van A naar B. Het is dan ook niet zo vreemd dat zowel de nieuwe auto’s als de occasions van Renault erg populair zijn. 

Autobedrijf Jaap Dik verkoopt hoogwaardige occasions van diverse bekende autofabrikanten, waaronder de fabrikant Renault. Wilt u een mooie auto van dit merk aanschaffen, zonder hier te veel geld aan uit te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bekijk Renault occasions

Autobedrijf Jaap Dik: van de Scénic tot de Mégane

Renault heeft door de jaren heen diverse automodellen op de markt gebracht. Een groot deel van deze modellen wordt vertegenwoordigd in onze showroom. Zo kunt u bij ons een Scénic uit 2011 kopen, maar ook een Mégane uit 2013. En zoekt u een grote auto voor uw gezin? Dan laten wij u graag de Renault Grand Espace zien. Deze ruime auto is groot genoeg voor u en uw partner, uw kinderen én een grote hoeveelheid bagage. 

Tweedehands auto’s uit diverse bouwjaren

In onze showroom vindt u diverse modellen van Renault, maar vindt u ook auto’s uit diverse bouwjaren. Wij verkopen oudere occasions, maar ook nieuwere auto’s. Wilt u geld besparen? Dan koopt u een ouder model. Heeft u een wat groter budget, dan koopt u een jonge occasion die er nog zo goed als nieuw uit ziet.

Altijd een goede investering

Bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen doet u altijd een goede investering. Wij verkopen namelijk alleen tweedehands auto’s van uitstekende kwaliteit. Wilt u meer weten over onze strenge kwaliteitseisen? Neem dan contact met ons op.

 

 

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust