Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasion Assen

U wilt een nieuwe auto kopen, maar u wilt hier niet te veel geld aan uitgeven. Als u een mooie auto wilt rijden zonder al te veel geld uit te geven aan dit voertuig, raden wij u aan om een tweedehands auto te kopen. Autobedrijf Jaap Dik verkoopt tweedehands auto’s van diverse gerenommeerde merken, die stuk voor stuk honderd procent veilig zijn, heerlijk over de weg glijden en er uiteraard geweldig uit zien.

Bekijk occasions

Waarom een occasion kopen?

Door een tweedehands auto aan te schaffen, kunt u veel geld besparen. Zeker als u van de duurdere merken als Audi en BMW houdt, moet u veel geld investeren in uw nieuwe auto. Koopt u een occasion, dan valt uw droomauto plotseling wel binnen uw budget. Tweedehands auto’s zijn namelijk altijd goedkoper dan nieuwe auto’s, ook als ze nauwelijks gebruikt zijn. 

Autobedrijf Jaap Dik: de beste occasions

Autobedrijf Jaap Dik is al jaren gespecialiseerd in het verkopen van de beste occasions. Wij verkopen tweedehands auto's van de beste merken en controleren alle wagens die we in onze showroom zetten. Dit betekent dat u bij ons nooit een auto koopt met een teruggedraaide tellerstand, verborgen gebreken of slijtage onder de motorkap. U bespaart veel geld op uw nieuwe auto, maar u koopt wel een auto waar u vele jaren plezier van heeft. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod occasions? Kom dan naar onze showroom in Assen. Wilt u een auto testen, dan is dit uiteraard mogelijk. U kunt onze occasions overigens ook op de website bekijken. Ziet u een auto die u mooi vindt, dan bent u van harte welkom in onze showroom om deze auto eens in het echt te bewonderen en uit te testen op de openbare weg.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust