Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasion auto Assen

Steeds meer mensen kiezen ervoor een occasion te kopen. Een tweedehands auto is veel goedkoper dan een gloednieuwe wagen en de occasions van tegenwoordig zijn soms nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Wilt u een geweldige auto kopen, maar wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan helpen wij u graag een geschikt tweedehands auto te vinden. 

Bekijk occasions

Een occasion kopen bij Autobedrijf Jaap Dik

Wij verkopen verschillende soorten occasions. Denk hierbij aan stoere sportauto's, maar ook aan gezinsauto’s en compacte boodschappenauto’s. Alle voertuigen die wij verkopen, zijn van gerenommeerde automerken. Denk hierbij aan Audi en BMW, maar ook aan Toyota en Volkswagen. U geeft aan wat voor auto u zoekt en wij zoeken het perfecte voertuig voor u. 

Uw auto inruilen bij Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik verkoopt occasions, maar koopt ook regelmatig nieuwe occasions in. Dit betekent dat u uw auto ook in kunt ruilen als u een tweedehands wagen koopt. Door uw voertuig in te ruilen, krijgt u korting op de wagen die u uit onze showroom meeneemt. 

Bent u nieuwsgierig welke inruilwaarde u voor uw huidige auto krijgt bij Autobedrijf Jaap Dik? Dan kunt u ons inruilformulier invullen. Op basis van de eigenschappen van uw auto, berekenen wij uw inruilwaarde. Vervolgens kiest u uiteraard zelf of u uw auto wel of niet in wil ruilen bij het kopen van een tweedehands auto. 

Meer weten? Kom langs of neem contact op

Wilt u meer weten over onze occasions of heeft u een vraag over een specifieke auto in ons aanbod? Kom dan langs in onze showroom in Assen of neem contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, dus schroom niet om contact op te nemen met Autobedrijf Jaap Dik.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust