Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasion lease Assen

Het aanschaffen van een auto is een grote investering. Wilt u voorkomen dat er vrijwel geen geld meer op uw spaarrekening staat na het kopen van een nieuw voertuig? Dan kunt u de occasion ook leasen. Autobedrijf Jaap Dik helpt u graag de financiering voor uw auto rond te krijgen. 

Bekijk onze occasions

Autobedrijf Jaap Dik

Een tweedehands auto kopen of leasen

Bij Autobedrijf Jaap Dik kunt u uw tweedehands auto kopen, maar het is ook mogelijk de auto te leasen. Dit betekent dat u de totale kosten van de auto niet in één keer betaalt, maar dit in delen doet. Veel mensen denken dat leasing alleen mogelijk is bij gloednieuwe auto’s, maar dit is niet het geval. Autobedrijf Jaap Dik biedt namelijk ook occasion lease aan.

Het voordeel van leasing

Het leasen van een auto brengt een belangrijk voordeel met zich mee. Door uw auto te leasen, hoeft u de totale kosten van dit voertuig namelijk niet in één keer te betalen. Dit betekent dat uw spaargeld gewoon op uw rekening kan blijven staan, maar u wel een nieuwe auto kunt aanschaffen. Wanneer u nu onverachts genoodzaakt bent een grote uitgave te doen, kan dit gewoon gefinancierd worden met uw spaargeld. 

Autobedrijf Jaap Dik: alleen de beste occasions

In onze showroom in Assen vindt u enkel occasions van hoge kwaliteit. Dit zijn auto’s van gerenommeerde merken, die stuk voor stuk goed gecontroleerd en eventueel gerepareerd zijn voor deze in de showroom terechtkwamen. Koopt u een auto uit onze showroom, dan weet u zeker dat u een goede investering doet.

Meer weten over onze tweedehands auto’s of het leasen van een van onze voertuigen? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op.

Neem contact op

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust