Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasions kopen Assen

Een occasion wordt ook wel een tweedehands auto genoemd. Dit is een auto die niet gloednieuw uit de fabriek komt, maar voor uw koop al enkele jaren over de openbare weg heeft gereden. Er zijn occasions die jarenlang intensief gebruikt zijn, maar er zijn ook occasions die slechts enkele jaren oud zijn en voornamelijk stil hebben gestaan. Autobedrijf Jaap Dik heeft een geschikte occasion voor iedere automobilist en voor ieder budget.

Bekijk occasions

Geld besparen? Koop een occasion

Door een occasion te kopen, kunt u veel geld besparen. Een tweedehands auto is namelijk altijd goedkoper dan een gloednieuwe wagen, simpelweg omdat de auto al gebruikt is. Wilt u een nieuwe auto aanschaffen, maar vindt u het zonde om al uw spaargeld aan uw nieuwe auto uit te geven? Dan koopt u een occasion om een mooie auto te kunnen kopen, zonder al uw spaargeld uit te geven. 

U kunt nog meer geld besparen op uw occasion door uw huidige auto in te ruilen. Door ons inruilformulier in te vullen, komt u er snel achter welke inruilwaarde u voor uw auto krijgt. Deze waarde kunt u van de kosten van uw occasion af halen. 

Professioneel advies van een betrouwbare expert

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar droomauto kan rijden. Om ervoor te zorgen dat ook u uw perfecte auto aan kunt schaffen, geven wij u graag professioneel advies bij het aanschaffen van een occasion. Kom naar onze showroom in Assen en wij vertellen u niet alleen meer over de auto’s die wij verkopen, maar helpen u bovendien de beste occasion te vinden binnen uw budget. 

Meer weten over onze auto's? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de tweedehands auto’s in ons aanbod.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust