Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Opel occasion Assen

Opel is een van oorsprong Duits automerk, dat enkele jaren geleden overgenomen werd door het Franse bedrijf PSA Groupe. Het merk heeft door de jaren heen een zeer goede reputatie opgebouwd, simpelweg omdat de auto’s van de fabrikant altijd van uitstekende kwaliteit zijn. Ook u kunt een hoogwaardige auto van deze fabrikant rijden. En vindt u het zonde hier al uw spaargeld aan uit te geven? Dan koopt u gewoon een Opel occasion.

Bekijk Opel occasions

Waarom een occasion kopen?

Door een occasion of tweedehands auto te kopen, bespaart u veel geld. Heeft u een mooie auto gezien, die nieuw buiten uw budget valt? Dan koopt u gewoon de tweedehands variant van deze auto.

Door een auto te kopen die al eerder door een andere automobilist gebruikt is, bespaart u namelijk honderden tot duizenden euro’s. Zo valt die auto die eigenlijk te duur is, ineens wel in uw budget.

De Opel occasions van Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik heeft een groot aanbod met verschillende soorten occasions. Wilt u een auto van het merk Opel aanschaffen, dan kunt u een Insignia, Mokka, Meriva of Zafira kopen. Ook kiest u zelf uit welk bouwjaar de auto moet komen. In onze showroom vindt oudere occasions met bouwjaren als 2006, 2011 en 2012, maar vindt u ook nieuwe auto’s uit de jaren 2013, 2014 en later. 

Onze auto’s bekijken in de showroom

Bent u benieuwd welke auto’s wij op dit moment verkopen van het merk Opel? Kom dan naar onze showroom in Assen. U kunt ons actuele aanbod ook op de website bekijken. Heeft u een vraag over ons autobedrijf of een auto in 

ons aanbod? Laat deze vraag dan beantwoorden in onze showroom of neem contact met ons op.

Bekijk alle occasions     Neem contact met ons op

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust