Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Peugeot occasion Assen

Peugeot heeft een uitstekende reputatie. Wilt u een auto van dit merk kopen, maar vindt u de nieuwe auto’s uit de fabriek te duur? Dan kunt u een tweedehands Peugeot kopen. Omdat de auto’s van Peugeot van uitstekende kwaliteit zijn, gaan ze jaren mee. Zelfs als u een oudere auto van Peugeot koopt, heeft u hier nog jaren plezier van. 

Bekijk Peugeot occasions

Waarom een tweedehands Peugeot kopen?

Autobedrijf Jaap Dik

Een occasion is veel goedkoper dan een nieuwe auto. Dit komt simpelweg omdat de auto al vele kilometers af heeft gelegd en niet meer gloednieuw is. Door een auto te kopen bij een occasiondealer, bespaart u veel geld. 

Een groot aanbod Peugeot occasions

Autobedrijf Jaap Dik verkoopt vele occasions in de showroom in Assen, ook van het merk Peugeot. Zo kunt u bij ons de 5008 aanschaffen, maar ook de 508 of de 308. In de showroom staan oudere auto’s uit 2010 en 2012, maar kunt u ook een occasion kopen uit een recenter jaar als 2013 en 2015.

Een auto van uitstekende kwaliteit

Autobedrijf Jaap Dik verkoopt enkel occasions van uitstekende kwaliteit, ook van uw favoriete automerk. Koopt u een auto uit onze showroom, dan heeft u de garantie dat u hier jarenlang vele veilige kilometers mee kunt maken. Onze auto’s worden gekeurd en indien nodig onder handen genomen door ervaren monteurs. 

Autobedrijf Jaap Dik: uw betrouwbare dealer

Wilt u een auto kopen bij een betrouwbare occasiondealer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod occasions? Dan komt u naar onze showroom in Assen. U kunt ons huidige aanbod occasions ook op de website bekijken. Vragen over een auto op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk al onze occasions       Neem contact op

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust