Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Seat occasion Assen

Seat is een van de automerken van de Volkswagen-groep. Onder deze groep vallen enkel gerenommeerde automerken, waaronder ook Audi en Skoda. Koopt u een auto van een merk uit de Volkswagen-groep, dan weet u zeker dat u een hoogwaardig, veilig en mooi voertuig kunt rijden.

Wilt u een auto van het merk Seat aanschaffen, maar vindt u de nieuwe auto’s van deze fabrikant iets te duur? Dan kunt u er ook voor kiezen een tweedehands auto van dit merk te kopen. Dit doet u bij Autobedrijf Jaap Dik: uw betrouwbare occasiondealer uit Assen en omgeving.
 

Bekijk Seat occasions

Ons actuele aanbod Seat occasions

Showroom Jaap Dik

Ons aanbod occasions wordt regelmatig aangevuld met nieuwe auto’s. Ook van het merk Seat. Zo kunt u op dit moment bijvoorbeeld een Seat Leon uit het jaar 2010 bij ons kopen. Deze auto wordt met trekhaak geleverd en uiteraard voor de verkoop goed nagekeken op eventuele verborgen gebreken. Alleen als een auto van uitstekende kwaliteit is, wordt deze aangeboden in onze showroom. Bij Autobedrijf Jaap Dik bent u dan ook verzekerd van een goede koop.

Uw oude auto inruilen bij Autobedrijf Jaap Dik

Heeft u een mooie occasion gevonden in onze showroom? Dan kunt u ervoor kiezen uw oude auto voor deze tweedehands auto in te ruilen. Op basis van de waarde van uw auto krijgt u een bepaald bedrag aan korting op uw aankoopfactuur. Ook komt uw parkeerplaats direct vrij voor uw tweedehands auto uit onze showroom.

Uw auto laten onderhouden door Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik beschikt over een eigen werkplaats. Hier kunt u uw auto laten onderhouden, maar ook ter reparatie aanbieden. Wilt u meer weten over onze werkplaats of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust