Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Volkswagen occasion Assen

Autobedrijf Jaap Dik is uw professionele, ervaren en betrouwbare occasiondealer uit Assen. Wilt u een tweedehands auto kopen en doet u dit het liefst bij een betrouwbare partij? Dan bent u aan het juiste adres bij Autobedrijf Jaap Dik. Ook als u een occasion van Volkswagen wil kopen, kunt u slagen in onze showroom. Wij verkopen meerdere auto’s van dit gerenommeerde automerk.

Bekijk Volkswagen occasions

Een Volkswagen occasion voor iedereen

Autobedrijf Jaap Dik

Wij vinden het belangrijk dat u een auto kunt kopen die echt bij u past. Daarom verkopen wij diverse tweedehands auto’s van het merk Volkswagen. Denk hierbij aan een Golf, een Passat, een Tiguan en een Touran. Ook als u een nieuwere auto wil kopen, kunt u bij ons terecht. Wij verkopen op dit moment bijvoorbeeld meerdere auto’s uit het jaar 2013. Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod occasions? Dan bezoekt u onze showroom in Assen of onze occasions pagina.

Een auto van hoge kwaliteit

Wij verkopen auto’s alleen als deze aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. En heeft een auto een extra reparatie nodig om aan onze eisen te voldoen? Dan zorgen wij ervoor dat deze reparatie op hoog niveau wordt uitgevoerd. Om onze kwaliteitseisen te kunnen bewaken, hebben wij een eigen werkplaats. Hier kunnen wij uw tweedehands auto ook onder handen nemen. 

De garantie van Autobedrijf Jaap Dik

Bij Autobedrijf Jaap Dik heeft u altijd de garantie op hoge kwaliteit, maar wij bieden daarnaast nog twee garantiepakketten aan. Met het eerste pakket krijgt u drie maanden garantie op de versnellingsbak en de draaiende delen van de motor. Met het tweede pakket krijgt u zes maanden uitgebreide garantie volgens de diverse BOVAG richtlijnen. 

Wilt u meer weten over onze garantiepakketten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust