Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Volvo occasion Assen

Bent u op zoek naar een mooie Volvo occasion, waar u nog jaren met veel plezier in rond kunt rijden? Dan bent u bij Autobedrijf Jaap Dik aan het juiste adres. Wij verkopen oudere en nieuwere occasions van het merk Volvo, maar alle auto’s in onze showroom hebben één ding gemeen. Zo verkopen wij alleen occasions van hoge kwaliteit, die nog vele jaren mee kunnen gaan. 

Bekijk Volvo occasions

Ons aanbod Volvo occasions

Ons aanbod occasions wordt regelmatig aangevuld, ook met tweedehands auto’s van het merk Volvo. Komt u nu naar onze showroom in Assen, dan kunt u onder andere een S60 uit het jaar 2006 bekijken, een V60 uit 2011 bewonderen en een V40 uit het jaar 2012 testen. Op onze website vindt u ons complete aanbod occasions van het merk Volvo.

Staat er nu geen auto tussen die echt bij u past? Houd de website dan goed in de gaten, want er worden regelmatig nieuwe occasions aan ons aanbod toegevoegd. U kunt ook ons aanbod occasions van andere gerenommeerde automerken bekijken. 

Garantie op uw occasion

Met de standaard service van Autobedrijf Jaap Dik kunt u erop vertrouwen dat uw tweedehands auto optimaal functioneert. Toch kunt u ervoor kiezen een extra garantiepakket af te sluiten voor uw occasion. Autobedrijf Jaap Dik heeft twee garantiepakketten, namelijk het pakket met 3 maanden garantie op de draaiende delen van de motor en het pakket van 6 maanden uitgebreide BOVAG garantie. Let op: onze garantiepakketten worden alleen afgesloten op auto's met een verkoopwaarde van minimaal 4500 euro en minder dan 200.000 kilometer op de teller.

Wilt u meer weten over onze garantiepakketten? Neem dan contact met ons op. Ook als u meer wil weten over de voorwaarden van onze garantiepakketten, staan wij voor u klaar.

Bekijk al onze occasions     Vraag naar de mogelijkheden

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust