Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Volvo occasion Drenthe

Bent u op zoek naar een mooie en representatieve auto, die ook nog eens heerlijk rijdt? Bekijk dan de verschillende automodellen van het merk Volvo eens. De auto’s van dit merk hebben een prachtig interieur en exterieur, maar bovendien een motor van hoge kwaliteit. Zeker als u op zoek bent naar een zakelijke auto, raden wij u aan ons aanbod Volvo occasions te bekijken. 

Bekijk Volvo occasions

Autobedrijf Jaap Dik: voor ieder wat wils

Autobedrijf Jaap Dik heeft een groot aanbod occasions, ook van het merk Volvo. Zo verkopen wij op dit moment de S60, V60, V70 en V40. Deze auto’s komen uit diverse bouwjaren, waaronder de jaren 2006, 2011, 2012 en 2013. Op onze website kunt u ons complete aanbod tweedehands auto's van het merk Volvo bekijken. 

Verkopen wij op dit moment geen auto die voor honderd procent aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet? Blijf onze website dan goed in de gaten houden, want ons aanbod occasions wordt zeer regelmatig aangevuld. 

Altijd een occasion van hoge kwaliteit

Bij Autobedrijf Jaap Dik koopt u altijd een tweedehands auto van hoge kwaliteit. Alle occasions die u in onze showroom vindt, zijn namelijk uitvoerig onder de loep genomen in onze eigen werkplaats. Alleen auto’s die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, worden te koop aangeboden. Overigens is onze werkplaats ook open voor klanten van Autobedrijf Jaap Dik. Dit betekent dat u uw auto hier ook kunt laten controleren, onderhouden of repareren. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons actuele aanbod occasions

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod Volvo occasions? Bekijk het aanbod dan op de website of kom naar onze showroom in Assen, Drenthe. Heeft u een vraag over een van onze occasions of over onze werkplaats? Neem dan contact met ons op.

Bekijk al onze occasions    Vraag naar de mogelijkheden

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust